Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Projecte
Recerca de socis Horizon 2020 (Transport intel·ligent, verd i integrat)
Objectiu

La ciutat danesa d'Skive està cercant socis per desenvolupar dos projectes amb fons europeus: LC-MG-1-2-2018  (transport interurbà multimodal sostenible, mobilitat regional i planificació espacial) i LC-MG-1-3-2018 (Aprofitar i comprendre els impactes dels canvis en la mobilitat urbana en la formulació de polítiques per part de la innovació dirigida per la ciutat per a la mobilitat urbana sostenible).

Activitats a desenvolupar

A partir de les TICs es vol millorar en els serveis de transport integrats per a les persones que quotidianament han de desplaçar-se als seus llocs de feina. D'aquesta manera es vol avançar en l'ús del cotxe compartit, bicicletes, integració del transport públic i privat. Mitjançant la creació d'una base de dades compartida es vol millorar la seguretat d'aquest servei (incloent-hi les dades dels professionals que realitzin el servei de transport), així com la interacció (incloent-hi les rutes de viatgers i conductors a través de mapes interactius, de manera que és fàcil identificar alternatives per a l'usuari).

Tipus de destinataris o socis

Un consorci que necessiti una entitat pública per involucrar-se en associacions públiques i privades, obtenint dades basades en l'experiència a través de pilots i proves de mobilitat futura planificació, planificació urbana, planificació territorial i mitigació de tendències negatives en les solucions i serveis de mobilitat futura.

Data límit de presentació proposta30-01-2018
Organisme responsable

Kristoffer Wolsing (Gestió de projectes de la ciutat d'Skive)
Tel: +45 20 75 72 98
E-mail: khwo@skivekommune.dk

WebEnllaç web (http://ec.europa.eu/research/participants/portal/desktop/en/opportunities/h2020/calls/h2020-mg-2018-2019-2020.html#c,topics=callIdentifier/t/H2020-MG-2018-2019-2020/1/1/1/default-group&callStatus/t/Forthcoming/1/1/0/default-group&callStatus/t/Open/1/1/0/default-group&callStatus/t/Closed/)
Elaborat per09-01-2018

Joan Carles Munar
Brussel·les


energycbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir