Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Quins conceptes es consideren incentivables?

1. Obres civils, entre les quals es consideren incloses: les portades i escomeses de serveis, urbanització i obres exteriors adequades a les necessitats del projecte, oficines, laboratoris, instal·lacions per a serveis laborals i sanitaris del personal, magatzems, edificis de producció o transformació, edificis de serveis industrials, magatzems i altres obres vinculades al projecte.


2. Béns d'equip, entre els quals es consideren: maquinària de procés, instal·lacions elèctriques especials, instal·lacions energètiques i de subministrament d'aigua especials, elements de transport interior, vehicles especials de transport exterior, equips de mesura i control, instal·lacions de seguretat, instal·lacions de millora i protecció mediambiental, i altres béns d'equip lligats al projecte.


3. En el cas de les petites i mitjanes empreses, fins al 50 % dels costs derivats dels estudis previs del projecte, entre els quals es poden incloure: treballs de planificació i enginyeria de projecte i de direcció facultativa dels projectes.


4. Actius immaterials, sempre que no excedeixin el 30 % del total de la inversió incentivable, s'utilitzin exclusivament al centre on es faci el projecte, siguin inventariables, amortitzables i s'adquireixin en condicions de mercat a tercers no relacionats amb el comprador.


5. Altres conceptes, excepcionalment. Es valorarà l'excepcionalitat en aquells projectes de caràcter singular per la naturalesa de la inversió. 

 

Tornar