Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Qui pot sol·licitar aquestes ajudes?

Poden ser beneficiàries les persones jurídiques que, a la zona de promoció econòmica de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, facin inversions que impliquin la creació d'un nou  establiment, l'ampliació d'un d'existent o el llançament d'una activitat que comporti un canvi fonamental en el producte o el procés de producció d'aquest.

1. Indústries transformadores i serveis de suport a la producció que, respectant els criteris sectorials establerts pels organismes competents, incloguin tecnologia avançada, prestin especial atenció a millores mediambientals i suposin una millora significativa en la qualitat o la innovació del procés o el producte i, en especial, els que afavoreixin la introducció de les noves tecnologies i la prestació de serveis en els subsectors de les tecnologies de la informació i les comunicacions, i els que millorin significativament les estructures comercials.

2. Establiments turístics i instal·lacions complementàries d'oci que, respectant els criteris sectorials establerts pels organismes competents, posseeixin caràcter innovador, especialment pel que fa a les millores mediambientals i que millorin significativament el potencial endogen de la zona.

 No poden ser beneficiaris d'incentius econòmics regionals: les persones físiques, les UTE, les comunitats de béns (C.B.), les agrupacions d’interès econòmic (A.I.E.) i les comunitats de propietaris.

 

 

Tornar