Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Per a què és l'ajut? Activitats subvencionables

Projectes de creació de nous establiments

Inversions que originin la iniciació d'una activitat empresarial i a més creïn nous llocs de feina.

Projectes d'ampliació

Inversions que suposin el desenvolupament d'una activitat ja establerta o la iniciació d'altres. En el cas de desenvolupar una activitat ja establerta, relacionada o no amb la ja desenvolupada per la titular, el projecte ha d'implicar un augment significatiu de la capacitat productiva. Així mateix, els projectes d'ampliació han de comportar la creació de nous llocs de feina i el manteniment dels existents.

Projectes de modernització

Inversions que compleixin les condicions següents:
1. Que la inversió constitueixi una part important de l'actiu fix material de l'establiment que es modernitza i que impliqui l'adquisició de maquinària tecnològicament avançada que produeixi un increment sensible de la productivitat.

2. Que la inversió doni lloc a la diversificació de la producció d'un establiment per atendre mercats de productes nous i addicionals o comporti una transformació fonamental en el procés global de  producció d'un establiment existent.

3. Que es mantenguin els llocs de feina existents.

 

Tornar