Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

I tu? Què fas pel medi ambient?

Campanya online de conscienciació – 5 Juny 2020 a xarxes socials del Centre Balears Europa. / 28-05-20

"El 1972 les Nacions Unides van declarar el 5 de juny el Dia Mundial del Medi Ambient per a sensibilitzar, conscienciar, i cridar l'atenció que hi ha un problema sense resoldre, un assumpte important i pendent en la nostra societat: protegir el medi ambient".
La Unió Europea des dels seus inicis treballa per a protegir el medi ambient i en aquests moments s'ha convertit en una prioritat: El Pacte Verd Europeu.
I tu? Què fas pel medi ambient? Et convidem a participar en la Campanya dels Centres Europe Direct per a conscienciar sobre aquestes petites coses que totes les persones podríem fer per tal de tenir cura del nostre medi ambient, així com altres accions que persegueixin aquest objectiu.
Recorda, no hi ha Planeta B.

El Pacte Verd Europeu és una prioritat per a la Comissió Europea aquesta legislatura. Dins les activitats de comunicació, la xarxa Europe Direct a Espanya a decidit fer una campanya a xarxes socials per difondre el Pacta Verd Europeu de la UE i conscienciar a la ciutadania de d’importància de protegir el medi ambient.
Europe Direct Espanya ha declarat el mes de juny, mes del medi ambient. La campanya s’iniciarà dia 5 de juny a les 12.00 hores (Dia Internacional del medi ambient)  i finalitzarà dia 30 de juny.
Durant aquest temps, cada dia un ED d’una província diferent pujarà un vídeo de persones anònimes, empreses, entitats explicant què fan per complir amb les indicacions del Pacte Verd Europeu i protegir així el medi ambient.
Europe Direct Illes Balears pujarà a la xarxa el seu vídeo dia 11 de juny de 2020 als perfils de Facebook Europe Direct Illes Balears i Centre Balears Europa
Tornar Compartir Imprimir