Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información
Vicepresidència i Conselleria d'Innovació, Recerca i Turisme Europe Direct Mallorca Centre Documentació Europea Illes Balears

  Convocatòria europea - Proyecto
Recerca de socis per a Erasmus + Esports

OBJECTIU

El Consell del Comtat de Suffolk (Costa Est del Regne Unit) cerca socis que vulguin millorar els resultats acadèmics i els processos educatius de persones d'entre 14 i 16 anys mitjançant l'esport. D'aquesta manera volen col·laborar amb altres organitzacions educatives per compartir catàlegs de bones pràctiques, incloure l'activitat física en la vida escolar dels adolescents o influir en els models educatius actuals. A més vol que el projecte pugui influir en les polítiques educatives del futur.

ACTIVITATS A DESENVOLUPAR

-Desenvolupar un model estratègic i operatiu de bones pràctiques que pugui ser compartit per les autoritats locals i actors educatius de tot l'àmbit europeu. Això podria incloure la investigació acadèmica i una varietat d'intervencions.
-Avaluar com aquests models poden influir en la salut mental dels adolescents.
-Organitzar accions que provoquin un major grau d'implicació per part dels actors educatius (professors, pares, alumnes...).
-Destacar la importància de reduir els comportaments sedentaris entre els escolars i el paper de l'activitat física en l'assoliment de l'educació.
TIPUS DE DESTINATARIS O SOCIS

Centre educatius que ofereixin formació a persones entre 14 i 16 anys.
DATA LÍMIT DE PRESENTACIÓ PROPOSTA

28-02-2018
ORGANISME RESPONSABLE

Philip Lown

Partnership Programme Manager

Tel: +44 1473 265757

Email: philip.lown@suffolk.gov.uk
WEB

https://eacea.ec.europa.eu/erasmus-plus/actions/sport/collaborative-partnerships_en
ELABORAT PER

09-02-2018

Joan Carles Munar
Brussel·les


social@cbalears.eu

Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Activitats del CBE
CBE UE Altres
Perfil de contractant