Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información
Vicepresidència i Conselleria d'Innovació, Recerca i Turisme Europe Direct Mallorca Centre Documentació Europea Illes Balears

  Convocatòria europea - Proyecto
Recerca de socis per a Erasmus +, Acció clau 2: Cooperació per a la innovació i l'intercanvi de bones pràctiques

OBJECTIU

L'escola Bhak de Korneuburg (Àustria) cerca un soci per participar en l'Acció Clau 2 del programa ERASMUS +: Cooperació per a la innovació i l'intercanvi de bones pràctiques. La intenció és fer un intercanvi entre ells i l'escola participant per conèixer ambdues cultures, la manera de viure i com és, durant una setmana, la vida al col·legi receptor.

ACTIVITATS A DESENVOLUPAR

L'activitat seria bàsicament de cooperació i intercanvi cultural. Una classe de l'escola emissora visitaria l'escola receptora per realizar visites culturals i acadèmiques: després s'intercanviaran el rol. D'aquesta manera les classes participants de les dues escoles visitaries una cultura diferent, així com un altre sistema educatiu.
TIPUS DE DESTINATARIS O SOCIS

Instituts
DATA LÍMIT DE PRESENTACIÓ PROPOSTA

21-03-2018
ORGANISME RESPONSABLE

 ursula.haller@hak-korneuburg.at
 eva.gaunerstorfer@aon.at
WEB

https://eacea.ec.europa.eu/erasmus-plus/actions/key-action-2-cooperation-for-innovation-and-exchange-good-practices_en
ELABORAT PER

22-01-2018

Joan Carles Munar
Brussel·les


social@cbalears.eu

Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Activitats del CBE
CBE UE Altres
Perfil de contractant