Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información
Vicepresidència i Conselleria d'Innovació, Recerca i Turisme Europe Direct Mallorca Centre Documentació Europea Illes Balears

  Convocatòria europea - Proyecto
Premis PLATFORMA per ciutats i regions europeas líders en cooperació al desenvolupament

OBJECTIU

L'objectiu dels premis PLATFORMA es premiar els millors projectes de cooperació al desenvolupament de ciutat a ciutat o regió a regió, promoure la cooperació descentralitzada i recollir dades i indicadors de les millors pràctiques europees.

ACTIVITATS A DESENVOLUPAR

Colaborar amb almenys un govern local o regional d'un país associat a Àfrica, Àsia, Amèrica del Sud i que això contribui al desenvolupament mutu poguent reproduir els projectes en altres llocs. 
TIPUS DE DESTINATARIS O SOCIS

Ciutats, províncies o regions europeas que colaboren amb almenys un govern local o regional d'un país associat a Àfrica, Àsia, Amèrica del Sud.
DATA LÍMIT DE PRESENTACIÓ PROPOSTA

15-12-2017
ORGANISME RESPONSABLE

PLATFORMA amb el suport de la Comissió Europea
WEB

http://platformawards.eu/
ELABORAT PER

25-10-2017

Kristiyana Stancheva
Brussel·les


enterprise@cbalears.eu

Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Activitats del CBE
CBE UE Altres
Perfil de contractant