Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información
Vicepresidència i Conselleria d'Innovació, Recerca i Turisme Europe Direct Mallorca Centre Documentació Europea Illes Balears

  Convocatòria europea - Proyecto
Convocatòria del Programa EUROPA CREATIVA. Suport a projectes de cooperació vinculats al Any Europeu del Patrimoni Cultural (35/2017)

OBJECTIU

L'objectiu d'aquest programa és donar suport als projectes que, relacionats amb L'any Europeu del Patrimoni Cultural, pretenguin fer créixer la consciència de partinença a un espai europeu comú mitjançant l'invercanvi de valors comuns. A més es vol fomentar el tema de patrimoni cultural com a font d'inspiració per a artistes contemporanis, per així augmentar la interacció entre el sector del patrimoni cultural entre altres mostres de creació artística. D'aquesta manera la innovació i la creació aniran lligats al projecte.

ACTIVITATS A DESENVOLUPAR

Qualsevol activitat que desenvolupi o aconsegueixi els objectius marcats anteriorment.
TIPUS DE DESTINATARIS O SOCIS

Operadors culturals europeus actius a l'àmbit cultural i creatiu, d'acord amb el que estipula l'article 2 del Reglament.
DATA LÍMIT DE PRESENTACIÓ PROPOSTA

22-11-2017
ORGANISME RESPONSABLE

Agència Executiva d'Educació, Audiovisuals i Cultura
WEB

https://eacea.ec.europa.eu/creative-europe/funding/support-european-cooperation-projects-2018_en
ELABORAT PER

18-09-2017

Joan Carles Munar Far
Brussel·les


social@cbalears.eu

Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Activitats del CBE
CBE UE Altres
Perfil de contractant