Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Projecte
Recerca de socis per a Erasmus +, Acció clau 2: Cooperació per a la innovació i l'intercanvi de bones pràctiques
Objectiu

L'escola Bhak de Korneuburg (Àustria) cerca un soci per participar en l'Acció Clau 2 del programa ERASMUS +: Cooperació per a la innovació i l'intercanvi de bones pràctiques. La intenció és fer un intercanvi entre ells i l'escola participant per conèixer ambdues cultures, la manera de viure i com és, durant una setmana, la vida al col·legi receptor.

Activitats a desenvolupar

L'activitat seria bàsicament de cooperació i intercanvi cultural. Una classe de l'escola emissora visitaria l'escola receptora per realizar visites culturals i acadèmiques: després s'intercanviaran el rol. D'aquesta manera les classes participants de les dues escoles visitaries una cultura diferent, així com un altre sistema educatiu.

Tipus de destinataris o socis

Instituts

Data límit de presentació proposta21-03-2018
Organisme responsable

 ursula.haller@hak-korneuburg.at
 eva.gaunerstorfer@aon.at

WebEnllaç web (https://eacea.ec.europa.eu/erasmus-plus/actions/key-action-2-cooperation-for-innovation-and-exchange-good-practices_en)
Elaborat per22-01-2018

Joan Carles Munar
Brussel·les


socialcbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir