Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Projecte
CERCA DE SOCIS PER PARTICIPAR EN UN PROJECTE PER IMPULSAR LA SORTIDA PROFESSIONAL DEL JOVES CAP AL SECTOR AGRICOLA
Objectiu

El projecte titulat  “Xarxa de Conscienciació al Sector Agrícola Sostenible -KANSAS” en anglès  “Knowledge and Awareness Network on Sustainable Agricultural Sector – KANSAS” té com a objectius  contribuir a millorar l’atractiu del sector agrícola, així com la qualitat laboral  per impulsar-ho com a sortida professional pels joves. 

Activitats a desenvolupar

Les principals activitats de la proposta de projecte són:

· Identificar en països europeus les diferents mancances de coneixement, habilitats i competències,  especialment  en pagesos joves i formar-los dins del Marc de Qualificació Europeu.

· Dissenyar i crear contingut educatiu per activitats d'aprenentatge transnacional. Es proposa un aprenentatge mixta, on es combinen activitats d’aprenentatge al camp amb una plataforma de e-lerning adequada. 

· Valorar els coneixements, habilitats i competències obtinguts pels participants, segons el Certificat Europass Suplement.


· Instal·lar un portal per la transferència de pràctiques d’agricultura sostenible. Després de la finalització del programa, el portal també es podria utilitzar com a eina de treball de xarxa empresarial entre pagesos, enfortint les capacitats de la comunitat del sector agrícola.  

Tipus de destinataris o socis

• Administracions públiques
• Associacions PYMES
• Sector privat
• ONG 
• Agencies Regionals

Data límit de presentació proposta25-03-2017
Organisme responsable

Dimitrios Philippidis 

CEO Kazantzaki 5, Rethymno 74100 Creta

tlf: +306944655575
contact@athinaedunet.gr

WebEnllaç web (https://eacea.ec.europa.eu/erasmus-plus/funding/sector-skills-alliances-2017_en)
Elaborat per09-02-2017

Brussel·les

Marta Ferriol 


Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir