Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Projecte
Cerca de socis per a un projecte d’integració dels immigrants
Objectiu

L’associació de municipis Italians d’Ombria (ANCI Umbria) cerca socis per a desenvolupar una xarxa de ciutats en el marc de la convocatòria de propostes “Europa pels ciutadans” (Xarxes de ciutats, data límit 1 de març del 2017).

Activitats a desenvolupar

El projecte està focalitzat en la prioritat dedicada a la immigració a Europa i vol crear una xarxa de ciutats que treballin per a trobar una estratègia comuna per a la integració dels immigrants.

Per a més informació sobre el projecte consultar el document adjunt.

Tipus de destinataris o socis

Es demana que els socis tinguin ja un Codi d’identificació del participant en el Sistema únic de registre del Portal de participant.

Els socis interessats poden comunicar el seu interès abans del 4 de febrer del 2017 incloent a l’e-mail una descripció de la seva organització i activitats,la pàgina web, l’adreça, nom complet i la possible contribució a les activitats del projecte.

Data límit de presentació proposta04-02-2017
Organisme responsable

Mss Giulia De Santis, junior expert

E-mail address: giulia@mindsrl.it

Webgiuliamindsrl.it
Elaborat per27-01-2017

Brussel·les

Maria Estela 


Descarregar

Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir