Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Projecte
Cerca de soci pel Projecte AGREENMED: Per una Agricultura Intel•ligent i Sostenible basada en Tecnologies Netes.
Objectiu

Promoure la transferència tecnològica i la comercialització dels resultats de recerca, reforçar els vincles entre la investigació, la indústria i altres actors del sector privat.

Activitats a desenvolupar

El projecte AGREENMED parteix de la base que les tecnologies netes poden ser el veritable motor de creixement per a les empreses agrícoles i agroindustrials situades a la zona mediterrània. Així doncs, persegueix acostar la recerca i la indústria així com establir mecanismes públics per promoure la transferència i l'adopció de tecnologies sostenibles.

Resultats esperats: el projecte donarà com resultat l'establiment d'una xarxa de cooperació sòlida en l'entorn mediterrani que permeti a les empreses ser més competitives a través de l'aplicació de noves tècniques que impulsin la diferenciació, l’augment de la productivitat i el desenvolupament sostenible.

Aquest projecte es vol presentar a la primera convocatòria del 2017 del Programa de Fons Europeus pel Veïnatge (ENI, per les seves sigles en anglès). Aquest Fons compta amb un pressupost total de 15 bilions d'euros pel període 2014/2020.

El projecte AGREENMED es preveu que tingui un pressupost aproximat d'1 milió 700 mil euros, del qual el Fons ENI finançaria el 90%.

El centre tecnològic TECNOVA es troba actualment en la recerca de socis, en aproximadament 7 països de l'àrea mediterrània, per un cop es tingui l'equip consolidat, treballar la formulació i les accions específiques del projecte de manera conjunta.

Tipus de destinataris o socis

Institucions de recerca i de tecnologia, institucions públiques responsables de polítiques d'innovació i desenvolupament, càmeres d'agricultura i de comerç, i cooperatives/associacions de productors.

Països: Espanya, França, Itàlia, Jordània i Egipte.

Data límit de presentació proposta01-12-2016
Organisme responsable

Eva Justicia Calderón (Tel. +34 950 29 08 22 /ejusticia@fundaciontecnova.com

CentroTecnológico TECNOVA  

Parque Tecnológico de Almería (PITA)
Avd. de la Innovación, 23. 04131 El Alquián-Almería

WebEnllaç web (http://www.fundaciontecnova.com/)
Elaborat per22-11-2016

Marta Ferriol

Brussel·les 


environmentcbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir