Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Projecte
Cerca de socis per a un projecte d’Horitzó 2020
Objectiu

La Universitat d’Economia i Negocis de Poznan (PUEB) cerca socis per a un projecte d’Horitzó 2020 que té com a objectiu la creació d’una metodologia d’avaluació de la seguretat innovadora de l’economia nacional H2020-SC6-CO-CREATION-2016-2017. El projecte està coordinat pel Centre National Científic de Kyiv (Ucrania).

El projecte té com a objectiu recollir els principis d'avaluació de la seguretat innovadora de l'economia nacional. Es tracta de determinar el conjunt d'indicadors òptims que permeten predir la importància de les innovacions per a reforçar l'economia nacional. Els resultats finals dels indicadors integrats es podran implementar en tots els Estats membres de la Unió Europea.

 

Activitats a desenvolupar

 

  • - Desenvolupament de teoria científica per tal de completar la descripció científica de la seguretat innovadora en l'economia nacional;
  • - Desenvolupament de metodologia del Pla estratègic de la seguretat innovadora a llarg i mitjà terme, que proporciona avaluació quantitativa d'indicadors;
  • - Divulgació d'oportunitats per a partenariats públic-privats per a la  comercialització d'innovacions (promoció de la sobirania innovadora de l'economia nacional)
Tipus de destinataris o socis

El consorci està format per socis de Polònia (Universitat d'Economia i Negocis de Poznan), Alemanya (TBC) i Ucraïna (tres instituts de Kyiv: Centre Científic Nacional: Instituts d'Economia agrària – coordinador, Institut d'economia de la indústria (IEI) i el NAS d'Ucraïna i la Universitat Nacional de Kyiv)

Es cerquen socis de diferents Universitats o Institucions de recerca establertes en França, Itàlia, Bèlgica, Dinamarca, Àustria, Espanya, Portugal, Suècia, Grècia i Hongria.

Data límit de presentació proposta09-11-2016
Organisme responsable

Ms Agnieszka Wieczorek

agnieszka.wieczorek@wielkopolska.eu

+32 (0) 2 734 09 41

Webagnieszka.wieczorekwielkopolska.eu
Elaborat per03-11-2016

Brussel·les

Maria Estela 


Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir