Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Projecte
Cerca de socis per un projecte per millorar les habilitats socials dels joves
Objectiu

La Virtual School of Royal Borough of Kesington and Chelsea (Londres, Regne Unit) cerca socis per presentar un projecte conjunt en el marc d’Erasmus+ Youth Exchange.

Activitats a desenvolupar

L’objectiu del projecte és donar suport al desenvolupament personal de joves per incrementar les seves aspiracions i donar-los l’oportunitat de viure experiències amb altres cultures europees. El projecte permetrà que joves d’entre 18 i 24 anys viatgin, coneguin i col·laborin amb altres grups de països de la resta d’Europa per promoure el respecte i la diversitat.

Tipus de destinataris o socis

És necessari que els interessats a participar en el projecte es posin en contacte amb la persona responsable especificant el tipus d’organització (tipus d’entitat legal i ubicació); el sector de població jove amb el qual treballa i les seves àrees d’interès per l’intercanvi i quin tipus d’experiència té en participació en projectes europeus la institució interessada.

Data límit de presentació proposta24-09-2016
Organisme responsable

Iwona Wardach: Iwona.w@accesseurope.org.uk

WebIwona.waccesseurope.org.uk
Elaborat per19-09-2016

Brussel·les

Beatriz Marín 


researchcbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir