Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Projecte
Cerca de socis per presentar un projecte de cooperació en el programa Cultura sota el marc d'Europa Creativa.
Objectiu

El Govern local de Suffolk (Anglaterra) cerca un soci per presentar un projecte de cooperació a petita escala en el programa Cultura sota el marc d'Europa Creativa

L'objectiu és incrementar el baix nivell de conscienciació de la població sobre el que fa l'arxiu històric de Suffolk. El Govern local d'aquesta ciutat està interessat a desenvolupar noves audiències i mostrar la seva importància per a grups minoritaris. Encara que un gran nombre de la població accedeix a aquest registre, hi ha altres grups d'usuaris com per exemple els nins, els joves o grups ètnics minoritaris que desconeixen què fa aquest arxiu i que es podrien beneficiar. 

 

Activitats a desenvolupar

1. Identificar i treballar amb grups insuficientment representats a l'arxiu històric per produir materials que els involucrin directament.
2. Treballar amb uns grups en concret que són: visitants amb mobilitat limitada, adultes amb discapacitat, grups ètnics minoritaris, joves d'entre 18-24, els infants, població d'àrees de privació socioeconòmica. Els socis poden triar el grup destinatari d'aquesta iniciativa. 
3. Donar suport al desenvolupament de nous grups d'audiència mitjançant activitats i esdeveniments on aquests puguin mostrar el seu material de les seves àrees.
4. Oferir exhibicions del treball resultant d'aquest projecte.
5. Millorar les qualificacions professionals del personal de l'Arxiu històric per poder treballar amb aquest col·lectiu en la producció de materials que després es poden incorporar a l'arxiu.
6. Identificar i provar noves formes de participació de grups minoritaris en l'Arxiu històric.
7. Els materials del projecte seràn compartits a través d'internet mitjançant una plataforma interactiva que faciliti als ciutadans el seu accés.

 

Arxius asociats
Tipus de destinataris o socis

Organitzacions actives en els sectors culturals i creatius.

Data límit de presentació proposta01-10-2017

Si hi ha qualsevol entitat interessada a participar, ha de posar-se en contacte amb Amy Rushton abans del 13 de setembre. 

Organisme responsable

Amy Rushton
Coordinadora de projecte
+44 1473264519
amy.rushton@suffolk.gov.uk 

WebEnllaç web (https://eacea.ec.europa.eu/creative-europe/actions/culture/cooperation-projects_en) - amy.rushtonsuffolk.gov.uk
Elaborat per08-09-2016

Brussel·les 


Ruth Vázquez


socialcbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir