Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Projecte
Cerca de socis per a donar suport a l’expansió de les empreses en el mercat internacional
Objectiu

La Cambra de Comerç i Indústria de Paphos, a Xipre, està interessada a participar com a soci d’un consorci per a presentar un projecte sota el programa COSME, en el marc de la convocatòria de propostes “Donant suport a l’expansió de les empreses en el mercat internacional mitjançant la millora de les Finestretes Úniques – Augmentant la sensibilització entre els emprenedors sobre els Punts de Contacte Únics-” (COS-SPOC-2016-02-03)

Activitats a desenvolupar

La Cambra de Comerç i Indústria de Paphos, la qual té experiència significativa en el finançament de projectes europeus, pretén donar suport a les empreses locals i els emprenedors a través d'informació seleccionada. La Cambra compta amb més de 500 membres i inclou 6 associacions professionals les quals faciliten, entre altres coses, un creixement equilibrat en tots els sectors i activitats de l'economia.

Tipus de destinataris o socis
Data límit de presentació proposta08-09-2016
Organisme responsable

Efthymios (Makis) Tsiatsios

Athinon 7 % Al. Papagou Corner

+357 26818173

+357 26944602

makis@pcci.org.cy

Webmakispcci.org.cy
Elaborat per27-07-2016

Brussel·les

Maria Estela 


enterprisecbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir