Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Projecte
Cerca de soci per a liderar un projecte de suport a les iniciatives en l'àmbit de la política antidroga - JUST-2016-AG-DRUG
Objectiu

El Comissionat Regional per a la droga de la Junta de Castella y Lleó cerca un soci per a liderar un projecte sota el Programa de Justícia 2014-2020, dins la convocatòria JUST-2016-AG-DRUGS. Els objectius són:
1. Promoure l'aplicació pràctica de la investigació en l'àmbit de l'addicció a les drogues i els seus aspectes criminals i legals. 
2. Donar suport i reforçar el paper de les organitzacions locals mitjançant l'aplicació de millors mètodes de col·laboració.
3. Incrementar el coneixement en l'àmbit de l'addicció a la droga i els seus aspectes criminals i legals.  

Activitats a desenvolupar

El projecte té el propòsit de promoure i fomentar la reintegració social de les persones amb addicció a la droga en relació als aspectes criminals i legals relacionats mitjançant la col·laboració d'institucions públiques i organitzacions no governamentals autoritzades per donar assistència a aquest col·lectiu.

També es vol desenvolupar una coordinació de comitès en l'àmbit local i elaborar unes conclusions científiques basades en resultats obtinguts mitjançant l'aplicació pràctica d'aquests programes en diferents Estats membres de la Unió Europea.

La sistematització d'aquestes intervencions en diferents Estats membres de la Unió Europea augmentarà la informació sobre l'efectivitat d'aquestes intervencions i ajudarà a millorar el control d'aquestes situacions en el futur.

Les prioritats en aquest projecte són:
1. Proporcionar assistència legal en centres d'atenció a les drogodependències i addiccions.
2. Proporcionar serveis d'assessorament a les persones addictes i les seves famílies en relació als aspectes legals i també a la persona de l'Administració judicial (jutges, fiscals i advocats).
3. Monitoritzar els programes d'assistència a la drogodependència en les presons.
4. Facilitar la implementació de mesures alternatives a la privació de llibertat en centres d'atenció a les drogodependències i addiccions. 
5.  Proporcionar assistència a menors i joves addictes autors de faltes o delictes.

Tipus de destinataris o socis

Entitats públiques o privades amb interès i/o experiència en tramitació i justificació de projectes en aquests tipus de programes i que pugui exercir el lideratge en l'àmbit de gestió, també organitzacions amb qualcun projecte anterior finançat dins aquest programa. 

Data límit de presentació proposta18-10-2016
Organisme responsable

Mrs. M. ÁNGELES DE ÁLVARO PRIETO. Head of the Unit of Assistance to drug addicts.
Regional Government of Castilla y León.
Email: mangeles.dealvaro@jcyl.es
Tel. +34 983 412 291/ 805 430 

WebEnllaç web (http://ec.europa.eu/research/participants/portal/desktop/en/opportunities/just/topics/21067-just-2016-ag-drug.html) - EAC-Youth-evaluationec.europa.eu
Elaborat per07-09-2016

Ruth Vázquez Muñoz


Brussel·les 


socialcbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir