Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Projecte
Oferiment de socis per participar sota el Programa ``Europa amb el ciutadans 2014-2020´´
Objectiu

El Departament d'Oci i Cultura de la ciutat de Linköping, Suècia, està interessat a participar com a soci en un projecte europeu del Programa Europa amb els ciutadans - Xarxa de ciutats.

Els objectius generals d'aquest programa són:
1) Contribuir a millorar la comprensió de la Unió, de la seva història i de la seva diversitat per part dels ciutadans.
2) Fomentar la ciutadania europea i millorar les condicions per a la participació ciutadana i democràtica en l'àmbit de la Unió.

L'interès específic de la ciutat de Linköping és intercanviar experiències i coneixements sobre com pot ajudar la participació ciutadana per fomentar la inclusió social i la integració, dins una dimensió urbana.

Activitats a desenvolupar


Linköping és una ciutat amb aproximadament 150.000 habitants, ofereix una gamma ampla d'activitats culturals i d'oci com un museu a l'aire lliure, galeries d'art i concerts. Les autoritats locals tenen un paper rellevant en la societat sueca, amb un alt grau d'autogovern i responsabilitat en diferents sectors. Cada una ha de garantir uns serveis públics suficients com escoles, serveis d'emergència i planejament urbà. 

A la ciutat, s'està construint un Centre Cultural Comunitari mitjançant la cooperació i l'intercanvi del diàleg amb grups interessats i futurs usuaris del centre. Aquest centre serà construït en una àrea urbana segregada per promoure la inclusió social de distints grups de la població. Una llibreria central oferirà activitats i reunions per als ciutadans. La idea és incloure als ciutadans en la creació d'aquestes activitats que es desenvolupin.

Linköping està interessada en l'intercanvi d'experiències i coneixements en com pot ajudar la participació ciutadana per promoure la inclusió social i la integració, en relació a la construcció d'aquest Centre.

Es poden examinar les següents qüestions:
- ¿Com estan treballant altres organitzacions amb centres similars on la cultura pot ser utilitzada com a eina  i com a plataforma per a la inclusió i la integració?
- ¿Com podem les autoritats locals promoure el desenvolupament de serveis i oferir activitats amb la participació de grups interessats?
- Com pot atreure, aquest centre, a persones que no resideixen a la mateixa àrea urbana?

Arxius asociats
Tipus de destinataris o socis

- Ciutats/municipis
- Altres nivells d'autoritats locals/regionals
- Federacions i associacions d'autoritats locals
- Organitzacions sense ànim de lucre que representen a les autoritats locals.

Data límit de presentació proposta01-09-2016
Organisme responsable

Daniel Wennerlund
Daniel.wennerlund@potential12.se
Telèfon: +46 704 58 26 04
Més informació sobre Linköping a Website 1
Oci i cultura a Linköping a Website 2

WebEnllaç web (https://eacea.ec.europa.eu/sites/eacea-site/files/documents/comm2013003670000es.pdf) - Daniel.wennerlundpotential12.se
Elaborat per18-07-2016

Ruth Vazquez Muñoz

Brussel·les 


socialcbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir