Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Projecte
Cerca d'un consorci per a participar en la convocatòria de projectes "Reducció de la desocupació juvenil i la fundació de cooperatives".
Objectiu

L'escola de negocis de Montpeller (a la regió de Languedoc Roussillon Midi Pyrénées Region, a França) cerca socis interessats a participar en un projecte, en el marc de la convocatòria de projectes "Reducció de la desocupació juvenil i la fundació de cooperatives" (224-G-GRO-PPA-16-9235).

L'escola cerca unir-se a un consorci per tal de trobar socis interessats a ser líders del projecte. L'escola de negocis de Montpeller té com a tema principal de recerca l'emprenedoria i la innovació i té experiència en impartir programes educatius d'emprenedoria per a joves. 

Activitats a desenvolupar

- Identificació dels mètodes existents de formació/ cursos en les escoles de secundària i en les universitats relacionats amb l'emprenedoria cooperativa.
- Concepció del model de formació/ accions preparatòries per a establir el programa.
- Organització i prestació de cursos pilots de formació de mòduls, pràctiques i eines preparades per als estudiants en el camp de l'emprenedoria cooperativa.

Tipus de destinataris o socis
Data límit de presentació proposta17-06-2016
Organisme responsable

Lucie VAAMONDE
l.vaamonde@montpellier-bs.com 

Webl.vaamondemontpellier-bs.com
Elaborat per07-06-2016

Brussel.les

Maria Estela 


socialcbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir