Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Projecte
Cerca de socis per a un projecte per a prevenir la radicalització violenta de joves musulmans
Objectiu

L'organització benèfica Mile End Community Project de Londres cerca socis per a desenvolupar un projecte en el marc del programa Erasmus +.

Es tracta de dissenyar d'un documental transnacional anomenat "Stereotypes" que es centrarà a explorar els estereotips de joves musulmans a Europa. Els reclutadors de grups islamistes violents utilitzen la marginalització dels joves musulmans per recrutar-los. Aquest projecte pretén crear models de ciutadans actius amb un know-how que canviï les percepcions dels joves musulmans a través de les pel·lícules i els mitjans de comunicació. Amb això es vol prevenir la radicalització violenta i es pretén promoure valors democràtics i una comprensió intercultural, així com pensament crític entre els nens i els joves.

Activitats a desenvolupar
  1. - Formar als joves en la producció, el disseny i l'edició de documentals;
  2. - Fer un documental interessant per a les audiències principals dels quatre països a on es dugui a terme el projecte;
  3. - Explorar la vida i identitats dels joves musulmans a Europa;
  4. - Compartir les experiències dels quatre països d'una manera coherent;
  5. - Analitzar la demanda de l'audiència dels mitjans de comunicació i quins són els requisits per a fer un documental amb ressò i conegut.
Tipus de destinataris o socis

Es cerquen quatre organitzacions que representin a quatre països elegibles ja siguin autoritats públiques, ONGs i/o companyes privades que treballen amb joves dels quatre països d'interès. Els socis haurien de ser agències per a joves que treballen amb joves i tenen la capacitat d'identificar a joves musulmans amb edats compreses entre els 16 i 25 anys que podrien beneficiar-se del projecte.
   

Data límit de presentació proposta30-05-2016
Organisme responsable

Iwona.w@accesseurope.org.uk

WebIwona.waccesseurope.org.uk
Elaborat per23-05-2016

Brussel.les

Maria Estela 


socialcbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir