Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Projecte
Cerca de socis per a promoure la tolerància i la no discriminació
Objectiu

L'ONG de Cooperació Internacional GSI d'Úmbria, Itàlia, cerca socis per una proposta de projecte en el marc del Programa Erasmus+ 2016, Acció 3, que pretén impulsar mesures d'inclusió social mitjançant la promoció de la tolerància i la no discriminació.

Activitats a desenvolupar

El projecte parteix de l'evidència de la radicalització d'ideologies i del contrast cultural i polític entre els estats de la unió Europea i els mateixos ciutadans d'origen europeu i altres que vénen d'altres àrees del món, com aquells del sud i de l'est.

El projecte cerca l'adquisició de noves habilitats en la gestió de conflictes i diferències per part dels educadors de formació formal, educadors de les presons i forces de seguretat. Es demana als socis potencials la capacitat i la competència per identificar, estudiar i crear nous models de formació incisiva i capaç de desenvolupar capacitats que siguin adients per promoure pràctiques innovadores i impulsar la tolerància i la no discriminació.

Tipus de destinataris o socis

Universitats, autoritats locals, centres d'estudi, societats civils i organitzacions amb experiència en aquesta àrea.

Data límit de presentació proposta21-05-2016
Organisme responsable

Marta De Santis
GSI Italia
Via Bazzanese, 73 06049 Spoleto (PG)
tel. 0743 49987
e-mail info@gsitalia.org

Webinfogsitalia.org
Elaborat per12-05-2016

Brussel.les

Maria Estela 


socialcbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir