Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Projecte
Cerca de consorcis que participin en el Programa "Development Education and Awareness Raising" (DEAR)
Objectiu

L'agència extremenya de cooperació al desenvolupament internacional cerca un consorci per a participar com a soci en la Proposta de Convocatòries del Programa "Desenvolupament, Educació i campanyes de sensibilització" (EuropeAid/151103/C/ACT/MULTI - DEAR Programme).

L'objectiu principal d'aquesta convocatòria de propostes és promoure el desenvolupament, l'educació i les campanyes de sensibilització de les polítiques de cooperació al desenvolupament. L'objectiu específic és donar suport i promoure una educació per al desenvolupament de qualitat, així com conscienciar a la ciutadania. Els projectes proposats han de fomentar la sensibilització i la crítica cap als rols de gènere, responsabilitat i estils de vida de les persones en relació a un món independent.

Activitats a desenvolupar

L'Agència extremenya de cooperació al desenvolupament internacional està especialment interessada en la participació de projectes europeus i internacionals en les àrees següents:

  • - Salut i educació
  • - Drets humans i governança
  • - Alimentació i higiene
  • - Desenvolupament urbà
  • - Transport
  • - TIC
Tipus de destinataris o socis

Es cerquen socis/Consorci de projectes. L'AEXCID cerca cooperar com a soci en la proposta.

Data límit de presentació proposta03-06-2016
Organisme responsable

Gema González Jiménez
gema.gonzalez@gpex.es

WebEnllaç web (https://webgate.ec.europa.eu/europeaid/online-services/index.cfm?ADSSChck=1458959859316&do=publi.detPUB&aoref=151103&page=1&orderbyad=Desc&nbPubliList=15&orderby=upd&searchtype=QS&userlanguage=en)
Elaborat per10-05-2016

Brussel.les

Maria Estela 


socialcbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir