Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Projecte
Cerca de socis per un projecte d’innovació en transport en el marc de la convocatòria INTERREG
Objectiu

El projecte INNOTRANS és la continuació del projecte METRIC finançat a l’anterior període de programació FP7. Aquesta primera fase va consistir a desenvolupar un full de ruta en innovació en el sector transports basat en principis d’especialització intel·ligent. Ara un grup del Parc Tecnològic de la Universitat de Conventry (Regne Unit) cerca socis per desenvolupar una segona fase del projecte i presentar-la a la convocatòria del programa INTERREG.

Activitats a desenvolupar

En aquest cas l’objectiu del projecte és identificar les potencialitats de cada regió per elaborar mapes de transport regional innovadors.

INNOTRANS oferirà recomanacions sobre quines estratègies poden seguir cada regió participant en el projecte basades en les seves estratègies d’especialització intel·ligent (S3P).

Tipus de destinataris o socis

De moment el consorci està format per la Universitat de Convetry (Regne Unit), la regió d’Östergötland (Suècia), el Ministeri d’Infraestructures d’Eslovènia, la ciutat de Praga (República Txeca) i la regió del Sud-est de Romania. Els organitzadors estan interessats en la participació de regions i ciutats espanyoles.

Data límit de presentació proposta15-05-2016

La data límit per presentar el projecte és dia 15 de maig. Els organitzadors demanen que els interessats es posin en contacte quan més aviat millor.

Organisme responsable

Eleni Anoyrkati
Coventry University Enterprises Ltd
e.anoyrkati@coventry.ac.uk
+44(0)7974984863 

WebEnllaç web (http://www.interregeurope.eu/project-idea-detail/398/innotrans/) - e.anoyrkaticoventry.ac.uk
Elaborat per29-04-2016

Brussel·les

Beatriz Marín 


Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir