Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Projecte
Cerca de socis per a eliminar els estereotips de gènere en l'educació, formació i el lloc de treball
Objectiu

El consell comarcal de Granada, a Andalusia, cerca socis per a un projecte en el marc de la Convocatòria de propostes Action grants to promote good practices on gender roles and to overcome gender stereotypes in education, training and in the workplace (JUST/2015/RGEN/AG/ROLE).

El projecte té com a objectiu eliminar els estereotips, els rols i les referències sexistes que construeixen la concepció dels gèneres dels joves a les escoles. També es pretén compartir bones pràctiques per tal d'establir un mercat de treball més divers i igualitari i analitzar com la transmissió dels estereotips i rols determina les expectatives professionals i ocupacionals dels joves.

Activitats a desenvolupar

- Discussions a Taules rodones per compartir informació de projectes ja elaborats;
- Activitats de formació, creació d'eines d'igualtat d'oportunitats;
- Reunions, conferències i seminaris.

Tipus de destinataris o socis

Entitats europees locals o regionals, públiques o privades, que comptin amb experiència professional en la gestió de projectes/formació/ educació en igualtat d'oportunitats.

Data límit de presentació proposta04-05-2016
Organisme responsable

Granada County Council
José Miguel Márquez Morales
+34 958 24 73 82
chemi@dipgra.es

Webchemidipgra.es
Elaborat per22-04-2016

Brussel.les

Maria Estela 


socialcbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir