Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Projecte
Cerca de socis per a involucrar als joves en el diàleg amb els legisladors
Objectiu

Peabody, una organització benèfica de Londres, cerca socis per a desenvolupar un projecte en el marc del programa Erasmus+ Key Action 3: Strucured Dialogue Action.

El projecte, anomenat "The Young Ambassadors", cerca socis per a desenvolupar i posar en pràctica maneres creatives i innovatives de comprometre als joves en el diàleg amb els legisladors (incloent-hi entitats professionals i institucions polítiques) en el camp de la joventut.

Activitats a desenvolupar
  • - Encoratjar i donar suport als joves perquè es comprometin en l'acció social jove significativa i que  siguin conscients dels temes que més els hi afecten.
  • - Donar a conèixer els problemes actuals que afecten als joves en el seu dia a dia a la resta de la comunitat (entitats socials, processionals i institucions polítiques), així com dotar amb les estratègies necessàries per abordar-los.
  • - Estimular als joves a participar activament en el sector professional públic i privat per tal de què puguin influenciar i formar part de la dinàmica política, donar consell i serveis per assegurar-se de què les realitats dels joves es tenen en compte.
  • - Dotar als joves amb una plataforma que els permeti influenciar directament en les seves comunitats.
  • - Compartir coneixement i divulgar l'aprenentatge de les habilitats i recursos requerides per a ser un ambaixador jove, així com explorar les oportunitats actuals de promoure i desenvolupar Consells de joves i fòrums, a nivell tant nacionals com internacionals. 
Tipus de destinataris o socis

Organitzacions que vulguin compartir bones pràctiques sobre els joves com a "Ambaixadors", aixi com compartir estratègies per a donar suport a la gent jove i desenvolupar la cohesió en la comunitat.

Data límit de presentació proposta15-09-2016
Organisme responsable

Iwona Wardach
Iwona.w@accesseurope.org.uk

Títol de l'e-mail:  “Peabody”

WebIwona.waccesseurope.org.uk
Elaborat per25-04-2016

Brussel.les

Maria Estela 


socialcbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir