Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Projecte
Cerca de socis per a promoure els esports i els jocs tradicionals.
Objectiu

La Federació Italiana de jocs i esports traidicionals, a Úmbria (Itàlia) cerca socis per a un projecte, en el marc del programa d’Erasmus + .

El projecte pretén promoure esports i jocs tradicionals subratllant el seu rol a l’hora de combatre la dicriminació a Europa. El projecte també cerca promoure el coneixement de l’impacte dels esports i els jocs en el desenvolupament físic, mental i motor.

Activitats a desenvolupar
Tipus de destinataris o socis

Entitats locals o regionals; associacions d’esports locals, regionals i nacionals; associacions voluntàries que treballen en el contexte de l’esport; organitzacions que promouen els valors i els principis de l'activitat física; organitzacions del sector de la educació i formació dels joves.

Data límit de presentació proposta12-05-2016

Es demana que els socis comptin amb un nombre PIC (Codi d’indentificació del participant) al Sistema Únic de Registre (Unique Registration Facility) del Portal del participant.

Organisme responsable

Mrs Irene Falocco,
EU Policy expert
Tel: (+39) 0744 220853
E-mail address: irene@mindsrl.it 

Mss Giulia De Santis,
junior expert
E-mail address: giulia@mindsrl.it

Webirenemindsrl.it
Elaborat per19-04-2016

Brussel.les

Maria Estela Blanco 


socialcbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir