Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Projecte
Cerca de socis per al programa INTERREG EUROPE (recerca i innovació)
Objectiu

La Conselleria de Medi Ambient i d'Ordenació del Territori d'Andalusia busca socis per a crear un consorci en el marc del programa INTERREG EUROPE en l'eix de recerca i innovació.

L'objectiu del projecte és donar suport als governs regionals a l'hora de fomentar la innovació dins dels sistemes regionals de gestió de l'aigua a través de l'aprenentatge mutu i l'intercanvi de coneixements amb altres actors regionals.

Activitats a desenvolupar

Diverses polítiques i estratègies específiques han estat adoptades pels països de la Unió Europea (UE) amb la finalitat de complir amb els objectius de la Directiva marc de l' aigua de la UE.

Cal adaptar constantment totes les polítiques relacionades amb la gestió dels recursos hídrics a causa dels nous escenaris tant en l'àmbit europeu i internacional, siguin motivats per aspectes legals o reglamentaris o pels efectes del canvi climàtic sobre els recursos hídrics.

Per aconseguir l'harmonització d'aquestes polítiques, la cooperació regional és un element clau, ja que aborda les necessitats de polítiques a escala interregional mitjançant la recerca de solucions més enllà de les fronteres.

Tipus de destinataris o socis

- Institucions que tenen competència en la gestió de l'aigua i la promoció de la recerca i innovació (RDT). Així com les que segueixen l'estratègia per a la investigació i innovació per a l'especialització intel·ligent (RIS3) i el programa operatiu pel fons de desenvolupament regional FEDER (Govern regional, universitats, centres de recerca, etc.)

- Organitzacions sectorials o associacions (que tinguin relació amb la gestió de l'aigua)

- Organitzacions que representen a empreses o a la indústria

Data límit de presentació proposta25-04-2016
Organisme responsable

Juan Francisco Muñoz
E-mail: 
asuntoseuropeosinternacionales.cmaot@juntadeandalucia.es

WebEnllaç web ( asuntoseuropeosinternacionales.cmaot@juntadeandalucia.es)
Elaborat per19-04-2016

Brussel·les

Maria Terron Puig 


environmentcbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir