Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Projecte
Cerca de socis per un projecte de gestió d’aigua
Objectiu

La Conselleria de Medi Ambient i planificació urbanística d’Andalusia cerca socis per formar un consorci i presentar un projecte a la pròxima convocatòria del programa INTERREG EUROPE.

L’acció s’emmarca a l’eix temàtic de recerca i innovació de la convocatòria. L’objectiu del projecte és donar suport als governs regionals a l’hora d’innovar en els sistemes de gestió d’aigües enfortint l’intercanvi de coneixements entre actors regionals.

Activitats a desenvolupar
Tipus de destinataris o socis

Els socis han de ser institucions amb competències per a la gestió d’aigües, organitzacions o associacions relacionades amb el tema, representants de la indústria o empreses.

Data límit de presentació proposta20-04-2016
Organisme responsable

Juan Francisco Muñoz
asuntoseuropeosinternacionales.cmaot@juntadeandalucia.es
 

Webasuntoseuropeosinternacionales.cmaotjuntadeandalucia.es
Elaborat per14-04-2016

Brussel·les

Beatriz Marín 


researchcbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir