Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Projecte
Cerca de socis per a promoure la tolerància i el respecte mutu dels refugiats.
Objectiu

El municipi “La Palma del Condado”, a Andalusia, cerca socis per a un projecte que pretén integrar la població refugiada, en el marc del Programa Europa Creativa, Cross-sectoral-Refugee Integration Projects 2016

El principal objectiu del projecte és promoure la tolerància i el respecte mutu de la població refugiada.

Activitats a desenvolupar
  • 1.- Promoure la tolerància i el respecte mutu, la integració (mitjançant activitats culturals i educatives, especialment per als joves), iniciatives i campanyes relacionades amb les percepcions negatives i les actituds cap als refugiats i donar suport a accions portades a terme per autoritats locals, per tal d’ajudar a la població refugiada.
  • 2.- Crear una plataforma intercultural de la història del mediterrani, un lloc que ha estat el bressol d'assoliments culturals i lluites per drets ètnics, racials i religiosos.
Tipus de destinataris o socis

Es cerquen gestors culturals, ciutats i pobles, entitats públiques i xarxes i associacions d’entitats sense ànim de lucre amb experiència provada en el camp treball dels refugiats i la integració social en un nivell multicultural (amb experiència en cultura i llengua àrab). 

Data límit de presentació proposta28-04-2016
Organisme responsable

Ayuntamiento de La Palma del Condado.
Concejalía de Fomento, Empleo y Desarrollo Local.
email: euprj@lapalmadelcondado.org.
phone: +34609442096

Webeuprjlapalmadelcondado.org
Elaborat per08-04-2016

Brussel.les

Maria Estela 


socialcbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir