Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Projecte
Cerca de socis per a un projecte de desenvolupament sostenible del patrimoni cultural en àrees rurals europees.
Objectiu

L’agència de desenvolupament econòmic de la Regió d’Úmbria (Itàlia), cerca socis per a una proposta de projecte europeu interregional en relació a un enfocament sostenible del patrimoni cultural de les regions rurals europees.

L’objectiu principal del projecte és intercanviar experiències per tal de millorar les polítiques que aborden l’enfocament sostenible del patrimoni cultural en les àrees rurals, a on el principal repte és millorar l’accessibilitat i l'experiència, protegint, al mateix temps, el lloc específic i l’ambient.

Activitats a desenvolupar

El projecte es centra en el patrimoni cultural, tan material con immaterial. La diversitat del valor del patrimoni cultural, que va des dels museus, edificis, arxius, fins a itineraris i esdeveniments culturals és un pilar de la identitat Europea i un catalitzador per a la inclusió social i el diàleg.

Les activitats es centraran a identificar els diferents tipus de béns culturals i en fer recerca de diferents models de gestió sostenible, promoció i usos que puguin ser compartits en diferents contexts, prestant atenció a l'accés sostenible i el transport a les zones rurals remotes, a on l’ambient i el paisatge juguen un paper important com el 

Tipus de destinataris o socis
Data límit de presentació proposta22-04-2016
Organisme responsable

Chiara Dall'Aglio
Coordinator  for Tourism, Promotion, EU and International Cooperation Sviluppumbria Spa
Via Don Bosco 1106121 Perugia, Italy
Tel: +390755681204 Fax: +390755722454
Email: c.dallaglio@sviluppumbria.it
Web: www.sviluppumbria.it

Webc.dallagliosviluppumbria.it
Elaborat per08-04-2016

Brussel.les

Maria Estela 


socialcbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir