Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Projecte
Cerca de socis per a un projecte de desenvolupament urbà intel·ligent
Objectiu

ASSTREIA, una ONG de Moldàvia, cerca socis per a un projecte anomenat “Infraestructura Innovadora intel.ligent”, en el marc del programa Horizon 2020 (ciutats intel.ligents).

El projecte pretén crear una ciutat intel·ligent, adreçada a l'usuari i a la demanda, mitjançant un desenvolupament sostenible i un model de regeneració urbana, dirigint una transformació d’èxit d'infraestructures i serveis.

Activitats a desenvolupar
  • - Desenvolupament d'un sistema pilot d’administració intel·ligent pe les xarxes de subministrament (electricitat, aigua, aigües residuals, etc.);
  • - Implementació de models d'edificis intel·ligents sostenibles en els edificis públics;
  • - Creació d’instal·lacions per l'ús de tecnologies d’electromobilitat;
  • - Implementació de tècniques i mètodes per a la reducció i el control del CO2.
Tipus de destinataris o socis

Es cerquen ciutats reconegudes pel seu desenvolupament urbà que utilitzen solucions innovadores pels problemes principals, així com aquelles ciutats reconegudes des d’un punt de vista econòmic, turístic i històric que puguin aportar bones pràctiques i experts en les matèries.

Data límit de presentació proposta28-03-2016
Organisme responsable

Mr. Andrei Buzatu (+ 373 69837286/office@ucrm.md) 
Mr. Sergiu Ceaus (+ 373 69501345/sergiu.ceaus@gmail.com)

WebEnllaç web (http://ec.europa.eu/research/participants/portal/desktop/en/opportunities/h2020/topics/4082-scc-1-2016-2017.html)
Elaborat per14-03-2016

Brussel.les

Maria Estela 


researchcbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir