Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Projecte
Cerca de socis per un projecte d’inclusió social mitjançant l’esport en el marc d’Erasmus+
Objectiu

L’organització Salaam Peace (Londres) cerca socis per presentar un projecte en el marc del programa d’intercanvi Erasmus+.

L’objectiu és promoure la cohesió comunitària, la diversitat i els valors comuns de respecte pels drets humans mitjançant l’esport. El projecte estarà dedicat a joves d’entre 14 i 18 anys d’entre 2 i 5 països de la Unió Europea per experimentar la diversitat cultural de l’est de Londres i l’impacte del legat dels Jocs Olímpics.

Activitats a desenvolupar

L’acció està prevista que es desenvolupi del 22 al 26 d’octubre. L’objectiu és que atenguin a les jornades 10 joves (cinc nines i cinc nins d’entre 14 i 18 anys) per cada entitat participant.

Tipus de destinataris o socis

Salaam Peace està interessat a cercar socis que puguin liderar el projecte i que treballin disciplines diverses com la comunicació, l’educació o l’esport.

Data límit de presentació proposta08-02-2016
Organisme responsable

Sab Bham
Director, Community Engagement
Salaam Peace
sab@salaampeace.org

Websabsalaampeace.org
Elaborat per19-01-2016

Brussel·les

Beatriz Marín 


socialcbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir