Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Projecte
Cerca de socis per un projecte per potenciar entre els joves estils de vida saludables
Objectiu

L’organització New Choice for Youth (Londres) cerca socis per presentar un projecte en el marc de la convocatòria d’ERASMUS+ Key Action 2: Strategic partnership in the field of youth.

Activitats a desenvolupar

L’objectiu del projecte és realitzar un intercanvi de coneixements entre professionals que treballin en joves d’entre 16 i 25 anys per fomentar estils de vida saludables i consciencia sobre malalties mentals.

Està previst que la feina es faci amb eines digitals com webinars o jornades de formació de les 4 organitzacions participants a més de dos actes de formació centrals, un al Regne Unit i l’altra acollit per un dels altres socis internacionals.

La durada prevista per a les accions és des del mes de setembre de 2016 fins a l’agost de 2017.

Tipus de destinataris o socis
Data límit de presentació proposta16-02-2016
Organisme responsable

Mr Kristian Bridge
kristianb@ncytrust.org
+442084711749

Webkristianbncytrust.org
Elaborat per15-01-2016

Brussel·les

Beatriz Marín 


educationcbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir