Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Projecte
Cerca de socis per un projecte d’intercanvi de bones pràctiques en el marc d’Erasmus+ KA2
Objectiu

L’escola d’ensenyament secundari superior Greveskogen, a Vestfold (Noruega) cerca socis per presentar un projecte en el programa de la Comissió Europea Erasmus+ Key Action 2: Cooperation for innovation and exchange of good practices (EAC/A04/2015).

Activitats a desenvolupar

Aquesta entitat cerca socis principalment del Regne Unit i d’Espanya amb l’objectiu de desenvolupar una xarxa d’emprenedors especialitzats en comerç internacional.

Tipus de destinataris o socis
Data límit de presentació proposta25-01-2016

La data límit per presentar el projecte a la convocatòria de la Comissió Europea és el 31 de març de 2016. Els interessats haurien de posar-se en contacte amb la persona responsable tant abans com sigui possible.

Organisme responsable

Linda Solheim: lindas@vfk.no
Tlf:+4793840726

WebEnllaç web (https://eacea.ec.europa.eu/erasmus-plus/funding/capacity-building-in-field-higher-education-eaca042015_en) - lindasvfk.no
Elaborat per04-01-2016

Brussel·les

Beatriz Marín 


educationcbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir