Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Projecte
Cerca de socis per un projecte amb ONGs que treballin amb discapacitats
Objectiu

L’ONG polonesa Wielkopolska Society of the Orthopedically Handicapped (regió de Wielkopolska) cerca organitzacions associades a projectes amb persones amb discapacitat locomotora o intel·lectual per participar en un projecte d’intercanvi d’experiències sobre finançament d’accions.

Activitats a desenvolupar

L’organització vol també organitzar visites per a membres de les entitats participants i la possibilitat d’intercanvis entre organitzacions per la utilització de fonts de finançament europees i altres fonts de cooperació internacional.

L’organització Wielkopolska Society of the Orthopedically Handicapped compta amb 6 unitats i treballa amb 1.000 membres amb discapacitat motora, la majoria d’ells majors de 50 anys. A més, s’encarrega del tractament de 35 persones amb discapacitat intel·lectual atesos en un centre de dia.

Tipus de destinataris o socis
Data límit de presentació proposta15-12-2015
Organisme responsable

Wielkopolska Region Brussels Office
Joanna Kubiak: joanna.kubiak@wielkopolska.eu

Webjoanna.kubiakwielkopolska.eu
Elaborat per15-12-2015

Brussel·les

Beatriz Marín 


socialcbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir