Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Projecte
Cerca de socis per un projecte eficiència energètica mitjançant noves tecnologies
Objectiu

La Junta d’Andalusia cerca urgentment un soci per presentar un projecte a la convocatòria EE-07-2016-2017: Behavioural change toward energy efficiency through ICT en el marc d’H2020.

L’objectiu del projecte CuBBee (Customized Building Automation Platform for End-Users Behaviour towards Energy Efficiency) és desenvolupar i demostrar com plataformes globals i interoperables es poden convertir en eines personalitzades per operadors d’edificis i usuaris finals.

L’aplicació inclou una sèrie d’eines i aplicacions simples d’usar per promoure un canvi en el consum energètic dels usuaris que estaran informats del preu i el consum energètic que implica cada una de les seves decisions.

Activitats a desenvolupar
Tipus de destinataris o socis

El soci ha de ser una PIME o centre d’investigació per col·laborar a l’anàlisi del comportament social en relació a eleccions energètiques i analitzar el mercat i els models de negoci.

Data límit de presentació proposta21-01-2016
Organisme responsable

Noemi Jimenez
noemi.jimenez@cemosa.es
+34 952 230 842

WebEnllaç web (http://ec.europa.eu/research/participants/portal/desktop/en/opportunities/h2020/topics/5059-ee-07-2016-2017.html) - noemi.jimenezcemosa.es
Elaborat per02-12-2015

Brussel·les

Beatriz Marín 


Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir