Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Projecte
Cerca de socis per un projecte en matèria d'inserció professional de dones als camps de la ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques (STEM)
Objectiu

L'ajuntament de Southhampton i la Universitat de Chichester, al sud del Regne Unit, cerquen socis per presentar un projecte a la convocatòria del programa Rights, Equlity and Citizenship de la Direcció General de Justícia de la Comissió Europea que serà llançada el pròxim mes de desembre (JUST/2015/RGEN/AG/ROLE).

L'objectiu del projecte és desenvolupar una xarxa de treball transregional per desenvolupar i dur a la pràctica noves estratègies contra l'exclusió de dones joves a determinades ocupacions com els serveis socials, ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques.

Activitats a desenvolupar

Les accions previstes són millorar les condicions dels sectors de l'oferta i la demanda i analitzar l'impacte de la igualtat de gènere en termes de productivitat i creixement en el mercat laboral.

Tipus de destinataris o socis

Entitats públiques, serveis d'ocupació, universitats, centres de formació, entitats que treballen per a la igualtat de gènere... Les entitats han de ser d'almenys 3 països de la UE

Data límit de presentació proposta31-12-2015
Organisme responsable

Dr Dawn Robins
Senior Lecturer & Research Co-ordinator / University of Chichester
Tel: +44 1243 79 34 07 Email: d.robins@chi.ac.uk 

Elizabeth Smith
Regeneration Officer (External Funding) / Southampton City Council
Tel: +44 23 80 83 29 25 Email: elizabeth.smith@southampton.gov.uk

Webd.robinschi.ac.uk
Elaborat per26-10-2015

Brussel·les

Beatriz Marín 


socialcbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir