Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Projecte
Cerca de socis per un projecte d’integració dels joves en el mercat laboral mitjançant el Fons Social Europeu
Objectiu

La localitat sueca de Gävle cerca socis per participar en dos projectes europeus per començar l’any 2016 i en el marc del Fons Social Europeu. Les dues accions estan relacionades amb el Labour Market Unit  de la localitat encarregat de millorar les oportunitats dels joves per trobar feina amb la col·laboració del empresaris de la comunitat i organismes educatius.

Activitats a desenvolupar

ACCIÓ 1: Integració en el mercat laboral - Pràctiques professionals i educatives basades en el Witting method i adreçades a persones que no tenen un nivell bàsic de suec.


ACCIÓ 2: Iniciativa pel treball juvenil - Participar a visites d’estudis i intercanvis d’experiències per mostrar les sol·lucions i els processos de desenvolupament de la ciutat/regió/país i aprendre què s’ha fet als altres països participants en el projecte. Intercanvi d’informació, documents, materials i metodologies entre els socis.

Tipus de destinataris o socis

Ciutats, municipis i organitzacions amb projectes o activitats similars d’altres països europeus amb les quals intercanviar experiències en el futur.

Data límit de presentació proposta03-08-2015
Organisme responsable

Annika Lundqvist
Head of International office
Municipality of Gävle
Sweden
Phone: +4626178283
E-mail: annika.lundqvist@gavle.se

Webannika.lundqvistgavle.se
Elaborat per13-07-2015

Brussel·les

Beatriz Marín 


socialcbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir