Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Projecte
Cerca de socis per a un projecte per promoure una xarxa d’igualtat de gènere de la província de Trento, Itàlia
Objectiu

Aquest projecte pretén establir una xarxa d’autoritats locals orientades a difondre la igualtat d’oportunitats, intercanviar experiències, discutir i compartir idees, difondre les millors pràctiques, promoure estudis, realitzar projectes pilot sobre com fer front a la violència de gènere, la discriminació de gènere i la discriminació de gènere així com compartir la participació de les dones en la presa política que fan. 

L’objectiu principal és difondre una societat inclusiva lliure d’estereotips, que fomenti la llibertat de gènere i la diversitat. 

Activitats a desenvolupar

Les principals activitats que es desenvoluparan  en aquest projecte seran: 

  • Establir una xarxa.
  • Identificar les millors pràctiques i experiències a nivell nacional i local en l’àmbit de gènere tenint en compte diferents àmbits: la violència de gènere, l’educació de gènere, la igualtat d’oportunitats en el mercat laboral i l’esperit empresarial, la participació de la dona en l’adopció de processos polítics.
  • Organitzar sis reunions per intercanviar i debatre experiències i millors pràctiques i la planificació de nous projectes.
Arxius asociats
Tipus de destinataris o socis

Preferiblement es cerquen autoritats regionals i locals. 

Data límit de presentació proposta10-07-2015
Organisme responsable

Província Autònoma de Trento, Itàlia
Lucia Trettel  

Weblucia.trettelprovincia.tn.it
Elaborat per23-06-2015

Brussel·les

Priscila Seguí
Consultora  


Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir