Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Projecte
Cerca de socis per a un projecte titulat començar de nou, emmarcat a la clau 1 d’Erasmus +
Objectiu

L’objectiu principal d’aquest projecte és el d'incrementar la creativitat i l’esperit aventurer de la gent jove. Amb l’educació proporcionada en aquest curs es pretén desenvolupar els coneixements, les habilitats i la motivació envers els treballs dels joves i millorar les tècniques d’adaptació a les organitzacions i la realitat dels diferents països. 

Activitats a desenvolupar

Els participants aprendran a desenvolupar els seus projectes, es faran recomanacions de voluntariat europeu i es desenvoluparan les seves pròpies habilitats com a líders de projectes Europeus. També es realitzaran treballs en grup per tal de millorar l’autoestima dels participants. S’informarà als participants sobre les oportunitats de voluntariat, gestió de projectes, estratègies de campanya, equip de treball, recaptació de fons, com dirigir una organització no governamental, la participació i la societat civil. Els participants desenvoluparan projectes adaptats a les seves pròpies necessitats, donant importància a les propostes de projectes, les estratègies de finançament, els comunicats de premsa i els plans d’acció comunitària.

Arxius asociats
Tipus de destinataris o socis

Qualsevol entitat interessada en participar en aquest projecte.

Data límit de presentació proposta01-09-2015
Organisme responsable

Professor Murat Savas
Mustafa Orhan Kansu 
Betül Nur Konuk
Telèfon: 0090 507 873 88 59 
Ankara EVS Plataforma de Voluntaris
Universitat de Gazi, Ankara, Turquia 

WebEnllaç web (http://gazi.edu.tr/) - mandateformgmail.com
Elaborat per05-05-2015

Brussel·les

Priscila Seguí
Consultora 


socialcbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir