Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Projecte
Cerca de socis per a un projecte titulat noves idees, emmarcat a la clau 1 d’Erasmus +
Objectiu

L’objectiu principal d’aquest projecte és el de millorar la qualitat dels serveis de voluntariat europeus. El projecte pretén que tots els participants identifiquin les seves deficiències i elaborin nous mètodes per a futurs projectes.

Activitats a desenvolupar

Es treballarà amb mètodes d’educació no formal per tal d’estimular la imaginació, fomentar noves habilitats i aprendre com utilitzar-les en el futur. Així mateix, es desenvoluparan nous mètodes i noves visions per a transferir aquestes habilitats als més joves. Durant la reunió d’avaluació, els socis del projecte exposaran les seves experiències en el programa de voluntariat europeu i les seves solucions per als problemes inesperats que varen sorgir en les diferents experiències. A més, els participants tindran l’oportunitat de construir noves estratègies de cooperació. La reunió incrementarà, també, les oportunitats de crear noves col•laboracions en diferents projectes de joventut. 

Arxius asociats
Tipus de destinataris o socis

Qualsevol entitat interessada en participar en aquest projecte  

Data límit de presentació proposta01-09-2015
Organisme responsable

Professor Murat SavasMustafa
Orhan Kansu 
Betül Nur Konuk
Telèfon: 0090 507 873 88 59 
Organització Youth Dream 
Universitat de Gazi, Ankara, Turquia 

WebEnllaç web (http://gazi.edu.tr/) - mandateformgmail.com
Elaborat per18-05-2015

Brussel·les

Priscila Seguí
Consultora  


socialcbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir