Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Projecte
Cerca de socis per a un projecte per a nins de preescolar del Comtat de Suffolk, emmarcat a Erasmus+ Esports
Objectiu

El Consell del Comtat de Suffolk, Anglaterra, està interessat en treballar amb socis europeus per a explorar intervencions innovadores que promoguin i destaquin la importància de l’activitat física en els anys de preescolar (des del naixement fins als cinc anys). Volen desenvolupar un marc per a que els actors locals treballin de forma estratègica i eficaç en la prestació d’oportunitats d’activitats físiques en aquest grup d’edat. 

Activitats a desenvolupar

Es pretén, a través de diferents activitats, identificar, establir models i realitzar proves pilot d’intervenció que demostrin i, a la vegada,  informin sobre com els enfocaments plantejats en el projecte poden conduir a una millora de la formulació de polítiques, decisions d’inversió i provisió local sostenible de l’activitat física dintre dels cinc primers anys de vida.

Arxius asociats
Tipus de destinataris o socis

Qualsevol entitat d’educació preescolar interessada en participar d’aquest projecte. 

Data límit de presentació proposta14-05-2015

Si no poden presentar-se a aquesta convocatòria per falta de temps, es presentaran a la convocatòria de 2016, per tant qualsevol entitat interessada pot posar-se en contacte amb ells també després del 14 de maig.

Organisme responsable

Beccy Combs 
Telèfon: +44 1473 260722
Directora de programes i projectes
Consell del Comtat de Suffolk   

WebBeccy.coombssuffolk.gov.uk
Elaborat per21-04-2015

Brussel·les

Priscila Seguí
Consultora 


educationcbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir