Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Projecte
Cerca de socis per a un esdeveniment esportiu sense ànim de lucre no relacionat amb la setmana Europea de l’esport de la universitat de Hertfordshire
Objectiu

La Inter FE Games és una competició esportiva que es  celebra anualment a Hertfordshire per a estudiants entre 16 i 19. Es pretén ampliar aquest esdeveniment i incloure estudiants i personal d’altres països de la UE per a participar i, a més, compartir idees sobre com l’esport ajuda als joves a inserir-se, posteriorment, en el mercat laboral. 

La competició no està pensada per atletes d’èlit sinó per a aquells estudiants que no tenen experiències prèvies en competicions. L’esdeveniment comptarà amb la presència d’atletes i personal de la pròpia universitat. 

Activitats a desenvolupar

Les activitats que es duran a terme seran les següents: 

  • Planificar, organitzar i realitzar una sèrie de tallers temàtics en el marc de l’esdeveniment al Regne Unit, destacant la importància de l’esport per a enriquir l’experiència de l’estudiant i el seu benestar. 
  • Compartir exemples de com la participació en l’esport durant l’educació pot ajudar a la preparació dels joves per al mercat laboral. 
  • Crear una plataforma des de la qual es fomenti la realització d’esports a Europa entre els joves, tant a nivell curricular com de forma extra curricular. 
Arxius asociats
Tipus de destinataris o socis

Qualsevol entitat educativa interessada en participar en el projecte.

Data límit de presentació proposta01-05-2015
Organisme responsable

Shelley Woods
Universitat de Hertfordshire, Regne Unit.

Webs.woods4herts.ac.uk
Elaborat per17-04-2015

Brussel·les

Priscila Seguí
Consultora 


socialcbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir