Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Projecte
Cerca de socis per a un projecte titulat “Joves pel coneixements i la cooperació” emmarcat al programa Erasmus+
Objectiu

El Comtat de Bjelovar-Bilogora a Croàcia pretén desenvolupar un projecte conjunt cap a la millora de la ciutadania activa, l’educació cívica, la participació juvenil en la política, la reducció de l’atur juvenil, el foment de l’emprenedoria social, les innovacions socials i la major implicació en noves tecnologies per a l’ocupació i la millora de la societat. 

Activitats a desenvolupar

Les activitats que es desenvoluparan en aquest  projecte seran les següents: 

  • Activitats preparatòries per a comprendre la situació dels joves en relació amb la ciutadania activa, l’educació cívica a les escoles, la participació en la vida social, la política i l’economia a nivell local, regional i nacional així com l’emprenedoria social i l’ocupació dels joves. 
  • Preparació i creació d’una plataforma web per a l’intercanvi d’informació, els coneixements i la cooperació . 
  • Organització de tres o quatre conferències als països socis sobre els temes acordats a les reunions preparatòries per tal de contestar a qüestions com de quina manera es poden aconseguir millors condicions per als joves i una participació més activa per la seva part en els processos socials, polítics i econòmics per a contribuir a la comunitat local i de la Unió Europea. 
  • Organitzar intercanvi de joves entre les organitzacions i països socis per tal de que es familiaritzin amb el treball de les escoles, les cooperatives escolars, les organitzacions de joves, els clubs juvenils i les formes locals i regionals de participació en l’administració. 
  • Redactar i publicar una carta conjunta amb l’anàlisi dels problemes i les solucions desenvolupades al projecte. 
  • Organització d'una conferència de cloenda a Brussel•les. 
Arxius asociats
Tipus de destinataris o socis

Els tipus de destinataris seran preferiblement escoles, associacions, governs locals i regionals, instituts i altres organitzacions relacionades amb els joves.

Data límit de presentació proposta10-04-2015
Organisme responsable

Comtat de Bjelovar-Bilogora 
C/Dr. Ante Starčevića 8 
43000 Bjelovar, Croàcia 
Persona de contacte: Stjepan Kos 
Telèfon: +385 43 221 923

WebEnllaç web (http://bbz.hr/) - stjepan.kosbbz.hr
Elaborat per30-03-2015

Brussel·les

Priscila Seguí
Consultora 


socialcbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir