Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Projecte
Cerca de socis per a un projecte titulat “Pesca urbana, Cultura al carrer”, emmarcat a Erasmus + Esports
Objectiu

Nascuda als Estat Units i posteriorment desenvolupat a França i Canadà, la pesca urbana és una disciplina duta a terme a partir del filat i amb l’ús d’equips ultralleugers i petits esquers artificials. 

Es practica principalment a les zones urbanes, per la qual cosa rep el nom de pesca urbana. Així mateix, aquesta tècnica permet pescar també a prop de les cases, als rierols i als petits llocs prop de les ciutats on la pesca està permesa. 

Amb aquest projectes es pretén fomentar la participació en l’esport i l’activitat física, especialment mitjançant el suport i l’aplicació de les directrius d’activitat física de la UE així com promovent el voluntariat en l’esport. Es pretén, per últim, fomentar la inclusió social i la igualtat d’oportunitats a l’esport, especialment en matèria de gènere i persones amb discapacitats. 

Activitats a desenvolupar

Les activitats que es duran a terme al projecte seran les següents: 

  • Preparació, desenvolupament i implementació de mòduls i eines d’educació i formació.
  • Activitats de sensibilització sobre el valor afegit de l’esport i l’activitat física en relació amb el desenvolupament personal, social i professional dels individus. 
  • Promoció de sinèrgies innovadores entre l’àmbit dels esports i els camps de la salut, l’educació, la formació i la joventut. 
  • Promoció de la pesca al carrer. 
  • Mobilització dels joves. 
  • Posada en marxa d’una Plataforma Europea entre parells. 
  • Posada en marxa d’una xarxa d’associacions juvenils i associacions esportives destinades a la promoció de la filosofia de la pesca al carrer. 
  • Posada en marxa de rutes turístiques a través de les ciutats europees amb cartell informatius i senyals per als usuaris sobre els llocs de pesca. 
  • Promoció, identificació i intercanvi de bones pràctiques. 
Arxius asociats
Tipus de destinataris o socis

Es cerquen preferiblement com a socis associacions d’esports de pesca i entitats d’educació en actiu, públiques o privades.

Data límit de presentació proposta15-04-2015
Organisme responsable

Giuseppe de Anseris 
Silvia Francario 
Telèfons: +393467990025 o +390755052666

Webgiuseppedanuovadimensione.com ; silvia.francariogmail.com
Elaborat per26-03-2015

Brussel·les

Priscila Seguí
Consultora 


socialcbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir