Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Projecte
Oferiment de socis del NSCR Demokritos de Grècia per a la clau 2 de projectes Erasmus+
Objectiu

El laboratori de telecomunicacions i audiovisuals pertanyent a l’institut d’Informàtica i Telecomunicacions del Centre Científic Nacional de Recerca (NCSR) Demokritos de Grècia, s’ofereix com a soci per a qualsevol projecte emmarcat en la clau 2 (socis estratègics) del programa Erasmus +.

Activitats a desenvolupar

El centre de recerca Demokritos ha participat ja en altres projectes europeus i té experiència també com a coordinador. Es centra principalment en proporcionar serveis on line en temes d’aprenentatge, psicologia, inclusió, governament, cultura, etc. 

Així mateix poden oferir solucions integrades en informàtica i telecomunicacions tant públiques com privades desenvolupant aplicacions electròniques així com serveis electrònics per tal de millorar la vida dels ciutadans. Principalment ofereixen serveis en les següents àrees: educació, recerca, ciència, governament, suport a entitats públiques, salut, psicologia, suport a persones amb discapacitats, empreses, comerç, turisme, medi ambient, ecologia, cultura, art i literatura.  

Arxius asociats
Tipus de destinataris o socis

Qualsevol entitat que  presenti un projecte a la clau 2 del programa Erasmus+

Data límit de presentació proposta30-04-2015
Organisme responsable

Dr. Athanasios Drigas
Coordinador cièntific del Laboratori Telecoms 
Telèfon: 00 30 210 6503124

WebEnllaç web (http://imm.demokritos.gr/) - driit.demokritos.gr
Elaborat per25-03-2015

Brussel·les

Priscila Seguí
Consultora 


educationcbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir