Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Projecte
Oferiment de socis d’un centre Izmit (IPDNE), Turquia, per a projectes Erasmus+
Objectiu

El centre Izmit (IPDNE) és una organització governamental que està a càrrec de planejar i coordinar tot tipus d’activitats educatives i de formació, des de preescolars fins universitàries i d’educació per a adults a Izmit. La institució es centra en proporcionar eines per tal de desenvolupar, validar, redefinir i disseminar projectes d’educació així com de proveir cursos amb certificació en diverses especialitats. 

Activitats a desenvolupar

IPDNE vol formar consorcis per tal de consolidar noves oportunitats de col•laboració amb diferents institucions i desenvolupar així, projectes europeus. Així mateix, tenen experiència en projectes de mobilitat europeus en temes de generació d’energia solar  i programes d’educació i intercanvi d’estudiants en el camp de les energies renovables.  Un dels seus col•laboradors principals actualment és la Universitat de Kocaeli.

Arxius asociats
Tipus de destinataris o socis

Actualment cerquen qualsevol organització interessada en participar en projectes  Erasmus+ K2, però estan disposats a participar també en qualsevol projecte d’educació i/o intercanvi d’estudiants. 

Data límit de presentació proposta31-12-2015
Organisme responsable

Hacer Ozaslan
Cap de projectes de l’organització Izmit Province Directorate of National Education 
Turquia

Webhacerozaslanwindowslive.com
Elaborat per24-04-2015

Brussel·les

Priscila Seguí
Consultora 


socialcbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir