Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Projecte
Oferiment de socis per a projectes relacionats amb salut de l’organització AGEL Research a Centre Europa, emmarcat a Horizon 2020
Objectiu

AGEL Research  és membre d’AGEL, el grup mèdic més gran del Centre d’Europa. Voldrien col•laborar com a socis a qualsevol projecte relacionat amb salut oferint la seva extensa base de dades sobre pacients i la col•laboració en els projectes dels seus treballadors experts.

Activitats a desenvolupar

AGEL està interessat en desenvolupar estudis de recerca i investigació en el programa d’Horizon 2020, repte demogràfic i benestar: PHC15, PHC25, PHC27, PHC28, PHC33, HCO6. Així mateix els interessaria participar també en la iniciativa de medicines innovadores, 3rd Call Proposal topic 2 i 3. 

Com a soci, pot oferir experiència en recerca, accés a diferents dades sobre pacients, habilitats per a cobrir projectes de recerca i implementació de mercat, així com un equip d’experts en els camps de l’oncologia, bioquímica, cardiologia, pediatria, geriatria, neurologia, gastroenterologia, medicina interna, ortopèdia, cirugia, entre altres. 

Tipus de destinataris o socis

Es cerquen socis que realitzin recerca en temes de salut. 

Data límit de presentació proposta31-12-2015
Organisme responsable

Martina Urbánková, MSc.
AGEL Research, membre d’AGEL
Zalužanského 1192/15, Vítkovice
703 00 Ostrava
República Txeca
GSM: +420 739 034 298

WebEnllaç web (http://www.agel.cz/index.html) - martina.urbankovaare.agel.cz
Elaborat per23-02-2015

Brussel·les

Priscila Seguí
Consultora 


healthcbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir