Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Projecte
HEART-project: HEART-competence i HEART-employment
Objectiu

L'objectiu principal dels dos projectes, que formen part d'un projecte global, és combinar formes de desenvolupar mètodes tant per al personal implicat com per a desocupats de llarga durada, immigrats nouvinguts i refugiats, a fi d'ajudar-los en la inserció laboral. L'únic propòsit és intercanviar bones pràctiques i desenvolupar mètodes millors per a treballar a nivell internacional.

Activitats a desenvolupar
Tipus de destinataris o socis

Organitzacions que treballin amb desocupats de llarga durada, immigrants nouvinguts o refugiats. I també organismes que hagin treballat amb aspectes socials relacionats amb CSR (Responsabilitat Social Corporativa).

Data límit de presentació proposta30-05-2009

Contactar amb la coordinadora de projecte abans del 15 de març.

Organisme responsable

Ulla Johansson (Coordinadora del projecte) o Evrim Erdal

Stadshusgangen, 2

171 86 Solna, Stockholm. Suècia

Webulla.johanssonsolna.se
Elaborat per25-02-2009

socialcbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir